Menu

Olympiade

26-27-28 januari 2024 Maastricht

BENZING hoofdsponsor 38e Olympiade

BENZING hoofdsponsor 38e Olympiade

Met groot genoegen kondigen wij aan dat BENZING de hoofdsponsor is van de 38e Olympiade.

Wij verwelkomen dit gerenommeerde merk met enthousiasme als waardevolle partner voor dit prestigieuze evenement. Deze week werd het contract door beide partijen getekend.

Ondertekening van het contract


Kracht van BENZING

Door de jaren heen heeft het BENZING-team hun expertise geperfectioneerd door baanbrekende oplossingen te ontwikkelen die nieuwe normen stellen in de sport. De elektronische tijdregistratiesystemen, snelheidsantennes en chipringen, gebaseerd op contactloze identificatietechnologie, bieden een ongeëvenaarde nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

BENZING, bekend als pionier in elektronische tijdregistratiesystemen en wereldmarktleider, heeft een rijke traditie in het vastleggen van tijden bij duivenraces en biedt dankzij jarenlange expertise state-of-the-art technologische normen. Hun toewijding aan innovatie en onvermoeibare streven naar uitmuntendheid hebben hen terecht gepositioneerd als de onbetwiste voorlopers in de duivensport.

Maar dat is nog niet alles! BENZING omarmt het digitale tijdperk met open armen en biedt trots een scala aan online oplossingen die de duivensportervaring naar nieuwe hoogten tillen. Van stamboektoepassingen tot live transmissie van aankomstgegevens en resultatenplatforms - deze innovaties houden duivenliefhebbers wereldwijd verbonden, geïnformeerd en betrokken bij de actie.

Wij kijken uit naar een succesvolle en gedenkwaardige 38e Olympiade, mede mogelijk gemaakt door onze gewaardeerde hoofdsponsor BENZING!

 

Sponsoren

Contact
Olympiade 2024
Nederlandse Postduivenhouders Organisatie
Papendallaan 60
6816 VD ARNHEM
Nederlandse Postduivenhouders Organisatie

© Nederlandse Postduivenhouders Organisatie | KvK: 40478917 | BTW-nr.: 002610942B01