Menu

Olympiade

26-27-28 januari 2024 Maastricht

Duivenliefhebbers centraal

Duivenliefhebbers centraal

Bij het maken van de plannen voor de Olympiade hebben we de sport en de liefhebber centraal gezet en niet de commercie of de organisatie.

Onze visie is dat gedurende het weekend van de Olympiade er in het MECC in Maastricht van alles te beleven valt voor de liefhebbers én hun gezin/familie/vrienden. Nu zal iedere liefhebber zijn eigen voorkeuren hebben, maar we hebben alle ingrediënten om een interessant menu samen te stellen. De locatie, het MECC in Maastricht, biedt ongekende mogelijkheden en zoals het er nu uitziet hebben we het MECC dat weekend voor onszelf. In deze editie van Olympiade Nieuws gaan we nader in op wat er allemaal te beleven valt tijdens de Olympiade.

Beurs en tentoonstelling

De beurs
We verwachten dat alle bedrijven en organisaties van naam en faam present zijn op de beurs tijdens de Olympiade. Een internationaal Olympiade podium, waar we ook veel internationale bezoekers verwachten, is voor hen een uitgelezen mogelijkheid zichzelf te presenteren. Voor de liefhebbers is het handig dat je op de beurs alle nieuwigheden en mogelijkheden kunt bekijken en bespreken. Aan de inwendige mens is ook gedacht. Er is voldoende ruimte voor de catering en we maken afspraken met de cateraar om de prijzen betaalbaar te houden. De toegangsprijs voor de beurs is €13,50 in de voorverkoop (tot 1 december) en €15 in de reguliere verkoop (vanaf 1 december).

De tentoonstelling
In een aparte maar wel verbonden ruimte wordt de tentoonstelling ingericht van de prestatie en standaardklasse Olympiadeduiven. Op uw gemak en weg van de hectiek van de beurs kunt u de beste en mooiste duiven bekijken die onze sport te bieden heeft.

Prijsuitreikingen en huldigingen

We hebben besloten alle prijsuitreikingen van het seizoen 2023 tijdens de Olympiade te laten plaatsvinden. De Nationale kampioenen bij de senioren en jeugd, de Grand Prix winnaars, de Ladies League en de liefhebbers die  Nederland  vertegenwoordigen op de Olympiade, worden allemaal gehuldigd tijdens Olympiade. Wat is er mooier dan tijdens het grootste evenement ter wereld te worden gehuldigd. Het brengt ook duivenliefhebbers samen en dat creëert weer een eigen dynamiek. En voor de dames wordt er onder de vlag van de Ladies League vast iets bijzonders georganiseerd.

Door de unieke opzet van het MECC kunnen we beurs, tentoonstelling en huldigingen naadloos in elkaar laten overlopen en krijgen de winnaars de aandacht die hen toekomt. Het is ook mogelijk om de fanclubs, vereniging en familie van de winnaars aanwezig te laten zijn.

Sponsoren

Contact
Olympiade 2024
Nederlandse Postduivenhouders Organisatie
Papendallaan 60
6816 VD ARNHEM
Nederlandse Postduivenhouders Organisatie

© Nederlandse Postduivenhouders Organisatie | KvK: 40478917 | BTW-nr.: 002610942B01