Menu

Olympiade

26-27-28 januari 2024 Maastricht

Uniek Olympiadeboek voor NPO-leden

Uniek Olympiadeboek voor NPO-leden

Met plezier maken we bekend dat er een speciaal Olympiadeboek komt. Dit boek wordt gratis beschikbaar gesteld aan alle NPO-leden.

De boeken worden gelijk met de vaste voetringen uitgeleverd. Het boek verschijnt ook in het Engels; deze editie is verkrijgbaar tijdens de Olympiade.

Collectors item
In het boek krijgen de Nederlandse Olympiade duiven een plaats, evenals de Nationale kampioenen 2023 en de Grand Prix winnaars 2023. Kortom een echt collectors item in full color met harde kaft. Een prachtig naslagwerk van wat de duivensport te bieden heeft. 

De commissie heeft al vele liefhebbers en bedrijven weten te enthousiasmeren om ook in het boek een plekje te krijgen. Mensen die begrijpen dat ze hun steentje moeten bijdragen aan de hun geliefde sport die hun al zoveel gebracht heeft. Hier is ook uw kans om in dit prachtige boek te komen met een of twee pagina’s. Wat mag daarop staan? Wat u wilt! Dat kunnen uw duiven zijn, alle aanverwante zaken van de duivensport, maar misschien wilt u uw eigen bedrijf wel promoten, of het bedrijf waar u werkt! Veel is mogelijk. De kosten van één pagina bedragen € 750,00 en voor twee pagina’s zijn de kosten 
€ 1.000,00.

Mee doen?
Ook u kunt meedoen. Een mailtje of belletje is voldoende om u op de lijst van adverteerders te zetten, of gewoon een sponsorbijdrage, want dat kan ook. Laten we er samen een succes van maken. U kunt uzelf aanmelden bij Albert Poulisse via albertpoulisse@hotmail.com, of bij Raymond Schalkwijk via rschalkwijk@iboma.com.

En heeft u vragen? Ook daarvoor kunt u bij Albert of Raymond terecht. 

Sponsoren

Contact
Olympiade 2024
Nederlandse Postduivenhouders Organisatie
Papendallaan 60
6816 VD ARNHEM
Nederlandse Postduivenhouders Organisatie

© Nederlandse Postduivenhouders Organisatie | KvK: 40478917 | BTW-nr.: 002610942B01