Menu

Olympiade

26-27-28 januari 2024 Maastricht

Beursdeelname

Elke twee jaar wordt de Olympiade voor de duivensport georganiseerd. Een prachtig internationaal 3-daags evenement waar prestaties van duivenliefhebbers uit de hele wereld gevierd en geëerd worden. Als NPO zijn we trots op de mogelijkheid om opnieuw een Olympiade te mogen organiseren.

Standruimte huren

Voor exposanten is de Olympiade een aantrekkelijk 3-daags evenement om aanwezig te zijn om informatie en kennis uit te wisselen en om producten en ontwikkelingen te laten zien aan vele duizenden duivenliefhebbers uit de hele wereld. Om als exposant deel te nemen is het vanaf nu mogelijk om standruimte te reserveren. Hierbij heeft u de keuze uit eigen standbouw of standaard standbouw via het MECC. Naast het huren van standruimte is er ook een speciaal partnerprogramma waarbij u meer exposure tijdens de Olympiade heeft. De Olympiade vindt plaats van 26 tot en met 28 januari 2024.

Prijzen

Er zijn diverse formaten mogelijk voor het huren van een stand. De prijs per m2 is afhankelijk van de locatie/type stand. De bedragen per m2 (exclusief BTW) zijn:

  • Tussenstand € 105 per m2
  • Hoekstand € 110 per m2
  • Stand gelegen aan Food court € 115 per m2 (minimale afmeting 18 m2)


Deze bedragen gelden voor stands met een oppervlakte tot 90 m2. Prijs voor stands groter dan 90 m2 op aanvraag.

U heeft de keuze uit eigen standbouw of kunt gebruik maken van de standaard standbouw via MECC Maastricht.

Standaard standbouw

Bij standaard standbouw verzorgt MECC Maastricht de stand. U hoeft zich als exposant alleen te richten op de inrichting. Voor een standaard stand betaalt u € 63 per m2. Hiervoor krijgt u een standaard stand inclusief frieslijst met uw bedrijfsnaam, 1 spot per m2 en tapijttegels (anthraciet grijs). De overige inrichting bepaalt u zelf. Via exhibitor services van MECC Maastricht kunt u meubels en diensten bestellen, uiteraard kunt u ook eigen materialen meebrengen.

Opbouw en afbreken

Beursstands kunnen worden opgebouwd op woensdag 24 januari 08.00 - 18:00 uur  en donderdag 25 januari 08:00 - 18.00 uur. Vrijdag 26 januari is het enkel mogelijk om klein materiaal mee te nemen naar de stands.

Het afbreken van de stands kan starten nadat zondag 28 januari de Olympiade officieel gesloten is (15:00 uur) en doorgaan op maandag 29 januari van 08:00 tot 18.00 uur

Let op: Veiligheidsschoenen zijn tijdens op- en afbouw verplicht. Neem de veiligheidsregels goed door voor aankomst voor op- en afbouwen. Deze worden door de locatie gehandhaafd.

Hoe werkt het?

  • Vul het formulier in en geef aan waar uw interesse naar uit gaat.
  • Wij nemen contact met u op om de wensen en mogelijkheden met betrekking tot de standruimte en het aantal m2’s te bespreken.
  • De definitieve afspraak over het aantal m2’s en type stand leggen we vast. U ontvangt van ons (NPO) een bevestiging, factuur en een handboek met informatie rondom de beurs, standbouw etc..
  • Vervolgens ontvangt u bericht van het MECC, met hen maakt u afspraken over standbouw, inrichting, faciliteiten. U ontvangt hiervoor een inlog voor het exhibitor-portal van MECC Maastricht.

 

Sponsoren

Contact
Olympiade 2024
Nederlandse Postduivenhouders Organisatie
Papendallaan 60
6816 VD ARNHEM
Nederlandse Postduivenhouders Organisatie

© Nederlandse Postduivenhouders Organisatie | KvK: 40478917 | BTW-nr.: 002610942B01