Menu

Olympiade

26-27-28 januari 2024 Maastricht

Kom naar de Olympiade Feestavond op 27 januari 2024

Op zaterdag 27 januari 2024 vindt de Feestavond plaats van de 38e editie van de Olympiade. Kom samen met duivenliefhebbers van over de hele wereld tijdens deze bijzondere avond en geniet van een heerlijk 3-gangen diner, spectaculaire acts en vooral gezelligheid.

Let op: Feestavond kaarten niet meer verkrijgbaar.

Wat kunt u verwachten?

De avond begint met een aperitief en live muziek van accordeonist Dominique Paats. Hier heeft u de tijd om bekenden op te zoeken en om alvast in de stemming te komen. Wanneer de deuren naar de eetzaal openen mag u plaatsnemen aan prachtig gedekte tafels. Onder het genot van The Rosenberg Trio wordt een heerlijk drie gangen diner geserveerd.

Tijdens de feestavond zetten we enkele winnaars nog eens extra in het zonnetje en zullen Ben Geerink van de NPO en de voorzitter van de FCI u kort toespreken over onder andere de Olympiade.

Wanneer de borden leeg zijn en de magen vol, is het tijd om de dansvloer te openen met de spectaculaire Hermes House Band. Met maarliefst 10 muzikanten zullen zij de zaal in beweging brengen en de avond veranderen in een gigantisch feest.

En dan, het hoogtepunt van de avond: de speciale act Belle Perez!
Deze energieke zangeres brengt met haar Spaanse Latin roots de zomer naar Maastricht. Met verschillende nummers in toplijsten en prijswinnende zomerhits zal haar optreden iedereen in beweging brengen.

Om de avond af te sluiten keert de Hermes House Band terug om nog een energiek feest te bouwen.

Bestel nu uw tickets!

Klinkt dit als muziek in uw oren? Wilt u ook herinneringen ophalen met mede duivenliefhebbers van over de hele wereld, heerlijk eten en losgaan bij topacts? Haal dan nu uw Feestavondtickets in de ticketshop en beleef een avond om nooit te vergeten.

Tickets

Sponsoren

Contact
Olympiade 2024
Nederlandse Postduivenhouders Organisatie
Papendallaan 60
6816 VD ARNHEM
Nederlandse Postduivenhouders Organisatie

© Nederlandse Postduivenhouders Organisatie | KvK: 40478917 | BTW-nr.: 002610942B01