Menu

Olympiade

26-27-28 januari 2024 Maastricht

Jeugdactiviteiten op de Olympiade

Tijdens de Olympiade besteden we graag aandacht aan de volgende generatie duivenliefhebbers. Daarom worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor de jeugd. Het programma krijgt steeds meer vorm. De komende tijd zullen we meer bekend maken welke activiteiten er voor de jeugd worden georganiseerd.

Kinderen en jongeren die op de Olympiade aanwezig zijn kunnen meedoen met verschillende knutselactiviteiten, waaronder het beschilderen van broedschalen en vogelhuisjes. Daarnaast spelen we een quiz waar leuke prijzen mee te winnen zijn en is er een speurtocht door de beurshal.

Laat zien dat je op de Olympiade bent geweest door selfies te maken voor de unieke selfiewand met de Olympiademascotte. Nieuwsgierig naar de duivensport en hoe jongeren de sport ervaren? Kom dan naar de Meet en Greet met jonge duivenliefhebbers!

Dus neem uw kinderen, kleinkinderen, etc. mee en geniet met het hele gezin van de 38e edtitie van de Olympiade in MECC Maastricht. Iedereen tot 16 jaar heeft gratis toegang na registratie via deze link.

Sponsoren

Contact
Olympiade 2024
Nederlandse Postduivenhouders Organisatie
Papendallaan 60
6816 VD ARNHEM
Nederlandse Postduivenhouders Organisatie

© Nederlandse Postduivenhouders Organisatie | KvK: 40478917 | BTW-nr.: 002610942B01